API generation doesn't work since snapshot 20000313

Achim Spangler spangler at tec.agrar.tu-muenchen.de
Wed Mar 15 15:35:33 UTC 2000


Hi,
with the kdevelop snapshot 20000313 I can't update/generate the API
documentation. 
I configured kdevelop using the  "--enable-kdoc2" switch (with kdoc2
installed). 
Everything ran o.k. with a snapshot between kdevelop-1.1 release and
20000309.

Now I see NO output in the message window of kdevelop (if kdevelop is 
configured for kdoc1 and kdoc2 is installed I see at least some error
msg
in this window). The status line of kdevelop reports building of API,
but nothing
happens, and no output is sent to stderr (even in the terminal window
from where I started
kdevelop). 
Interesting: the API-generation menue item gets inactive after API
generation start 
 - and gets only active again, if I stop the process with the "STOP"
icon

I suspect that this is caused by the changes for namespace parsing.

Any hints or ideas??
Where can I get some more debug msg 
- some special files? 
- special configure option?
- program call parameters?


Greetings,
Achim
-- 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=IKB-Duernast-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Dipl.-Inform. Achim Spangler                TUM Freising-Weihenstephan
Tel.:  +49-8161-71 3565                     Institut fuer Landtechnik
Fax.:  +49-8161-71 3895                     Am Staudengarten 2
Email: spangler at tec.agrar.tu-muenchen.de    85350 Freising
URL:   http://ikb.weihenstephan.de/deu/members/persons/spangler.html
       http://ikb.weihenstephan.de/en/members/persons/spangler.html
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-Agricultural BUS System (LBS)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-




More information about the KDevelop mailing list