Re: Traducció de "to-do"

Antoni Bella Pérez antonibella5 at yahoo.com
Thu Mar 26 07:45:04 GMT 2020


  Hola, 
  @benjami: Els mecanismes són visuals amb colors, icones o text, i en el KDE poden ser independents entre sí. De manera que una traducció entenidora del text és el que ens interessa, per si en algun ajustament d'usuari manca alguna de les altres, o si directament no n'hi ha cap més. 
  El bo d'aquesta regla és que ens permet tornar a revisar aquestes ocurrències amb significat divergent.
  Penso que seria convenient emprar 'pendent' de manera que emprariem un vocabulari unificat, el resultat del qual esdevindria en tot més senzill. Què us sembla? 
  Toni

Sent from Yahoo Mail on Android 
 
  On dc., de març 25, 2020 at 14:49, Benjamí Villoslada<benjami at benjami.cat> wrote:   Potser 'tasques' és suficient, perquè els gestors de 'to-do' tenen mecanismes per a dir quines són pendents i quines no.
Salut,
On Wed, Mar 25, 2020 at 2:42 PM Josep Ma. Ferrer <txemaq at gmail.com> wrote:

  
Segurament m'he explicat malament: aquests "todo" que queden no es refereixen a tasques, i per tant, no es poden traduir per «tasques pendents». Per exemple:
 
- al braindump.po el "todo" es refereix a una categoria pendent d'assignar. Per tant, li escauria o «pendent» (com tenim ara) o «per fer»
 
 
- al kdevplatform.po, apareixen 5 ocurrències de "todo" que són els típics comentaris al codi font que posa el programador quan deixa per desenvolupar el codi per més endavant (o mai). Aquí també li escauria «pendent» o «per fer»
 
- al tellico.po, revisant en detall el "todo" sembla que sí es refereix a «tasca pendent»
 
- al kio-extras._json_.po estariem al mateix cas que el kdevplatform.po.
 
Deixant de banda el Tellico, la resta els deixem tal com estan ara («pendent») o els canviem d'acord amb la resta d'equips («per fer»)?
 
Entenc que "subto-do" s'ha de traduir per «subtasca pendent».
 
Salutacions,
 
Josep Ma. 

  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.kde.org/pipermail/kde-i18n-ca/attachments/20200326/7bd6fc94/attachment-0001.html>


More information about the kde-i18n-ca mailing list