Problem debugging with kdevelop

Luca Tersi lucatersi at gmail.com
Wed May 25 08:51:42 UTC 2011


Thank you very much for your reply.
Unfortunately I found out a bunch of other problems and I will try a fresh
installation of kubuntu.
Bye
L
*
*

On 24 May 2011 18:06, Leon Pollak <leonp at plris.com> wrote:

>  On Tuesday May 24 2011, Luca Tersi wrote:
>
> > Hi all,
>
> > after upgrading to Kubuntu 11.04, I'm no longer able to debug c++
>
> > applications inside Kdevelop 4.2
>
> > gdb is working well in terminal.
>
> > I've compiled a cmake hello world project using debug flag, and added the
>
> > executable in the launches configuration. I can put breakpoints, but the
>
> > execution doesn't stop accordingly..
>
> > Is there something new in configuring launches?
>
> > Any help is appreciated,
>
> > thanks
>
> As nobody rushes to answer...:)
>
> I have the similar situation. IMHO, it is triggered by .gdbinit file
> content, but am not sure.
>
> Anyway, the workaround in my case is: I put into my .gdbinit file the line:
>
> br main
>
> and it does the job. I mean break points are now working.
>
> Hope this helps.
>
> --
>
> Leon
>
> _______________________________________________
> kdevelop mailing list
> kdevelop at kdevelop.org
> https://barney.cs.uni-potsdam.de/mailman/listinfo/kdevelop
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.kde.org/pipermail/kdevelop/attachments/20110525/5a6a8d57/attachment-0001.html>


More information about the KDevelop mailing list