Problems running "Normal KDE"

Danilo danilo at zxmail.com
Mon Apr 2 23:44:58 UTC 2001


Hi.
 I`m getting started to kdevelop and I tried to create a normal kde
project from the wizard menu.
But, when I try to run the project I got the following message:


Making all in docs
make[1]: Entering directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs'
Making all in en
make[2]: Entering directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs/en'
make[2]: Nothing to be done for `all'.
make[2]: Leaving directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs/en'
make[2]: Entering directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs'
make[2]: Nothing to be done for `all-am'.
make[2]: Leaving directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs'
make[1]: Leaving directory `/home/danilo/Project1/Project1/docs'
make[1]: Entering directory `/home/danilo/Project1/Project1'
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I/usr/include/kde
-I/usr/lib/qt-1.45/include -I/usr/X11R6/include     -O0 -g3 -Wall     -c
Project1view.cpp
In file included from /usr/lib/qt-1.45/include/qpainter.h:33,
                 from Project1view.cpp:20:
/usr/lib/qt-1.45/include/qregion.h:73:182: "defined" without an
identifier
make[1]: *** [Project1view.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/danilo/Project1/Project1'
make: *** [all-recursive] Error 1
*** failed ***

Does anybody knows what is going wrong?
I`m using kdevelop 1.3, RedHat 7.0 and KDE 1.x
Thanks.


-
to unsubscribe from this list send an email to kdevelop-request at kdevelop.org with the following body:
unsubscribe »your-email-address«



More information about the KDevelop mailing list