[Q]: My app wont run outside Kdevelop

Joachim Mario Bauernberger nuklear at geektown.net
Thu Apr 13 14:20:27 UTC 2000


Jerry L Kreps wrote:

> On Wed, 12 Apr 2000, Mikkel M. Mortensen wrote:
> > Hi there
> >
> > I have developed an app (C/C++) in Kdevelop and
> > it works fine when I hit F9. But it wont run in
> > a XTerm. My main simply don't get called. I would
> > appreciate any pointers to solving this problem.
> >
> > Thanks in advance
> > Mikkel
>
> Works fine for me.
> Maybe it is as simple as setting the execute attribute on, if you
> turned it off for some reason.  Seems like you are a newbie to app
> programming???  Maybe you should leave these folks alone to develop
> their fine apps and take such a simple question to a Linux tutorial
> forum.
> JLK

Oh, --> is it that you were born a "genius" and already been hacking in
the cradle?? Then I'm sorry for getting involved in this,
otherwise why don't you just give the poor guy a break. He only aseked a
polite question. If you feel so annoyed by it, why did
you bother replying to him in the first place?
This list should be capable of handeling newcomers too! If it doesn't,
then how can kdevelop attract new talents in the first place!?
This guy might be enthusiastically answereng questions like this by
himself oneday, so people like you should set a better example
when playing the "guru".

/jmb



--
Use Linux, because a x86 is a terrible thing to waste!

To find out how, go to:
http://www.easylinux.com/







More information about the KDevelop mailing list