[Digikam-users] Lost toolbar after building from svn

Geoff King gsking1 at gmail.com
Sat Oct 6 15:02:13 CEST 2007


Same problem here with SVN (lost main toolbar).
I've tried removing the digikamrc file and does not help.
Geoff

On 10/6/07, digikam-users-request at kde.org <digikam-users-request at kde.org> wrote:
> Send Digikam-users mailing list submissions to
>         digikam-users at kde.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>         https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>         digikam-users-request at kde.org
>
> You can reach the person managing the list at
>         digikam-users-owner at kde.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Digikam-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>    1. Lost toolbar after building from svn. (Caspar Maessen)
>    2. Re: Lost toolbar after building from svn. (Arnd Baecker)
>    3. Re: Lost toolbar after building from svn. (Caspar Maessen)
>    4. Re: Lost toolbar after building from svn. (Arnd Baecker)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Fri, 5 Oct 2007 22:17:14 +0200
> From: Caspar Maessen <cmaessen at casco.demon.nl>
> Subject: [Digikam-users] Lost toolbar after building from svn.
> To: digikam-users at kde.org
> Message-ID: <200710052217.14954.cmaessen at casco.demon.nl>
> Content-Type: text/plain;  charset="utf-8"
>
> Building from svn serial 721574. No toolbar available in the digiKam
> main window.
>
> In the light table, the edit window and showfoto the toolbars are still
> there.
>
> Caspar.
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Fri, 5 Oct 2007 22:34:20 +0200 (CEST)
> From: Arnd Baecker <arnd.baecker at web.de>
> Subject: Re: [Digikam-users] Lost toolbar after building from svn.
> To: digiKam - Digital Photo Management for the masses
>         <digikam-users at kde.org>
> Message-ID:
>         <Pine.LNX.4.51.0710052230100.18969 at ptpcp8.phy.tu-dresden.de>
> Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=US-ASCII
>
> presumably you left digikam in full-screen mode,
> its a known issue
> http://mail.kde.org/pipermail/digikam-users/2007-July/003939.html
> Bug: http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=147771
>
> Pressing CTRL-SHIFT-F twice should bring you the menu-bar back...
>
> Arnd
>
> On Fri, 5 Oct 2007, Caspar Maessen wrote:
>
> > Building from svn serial 721574. No toolbar available in the digiKam
> > main window.
> >
> > In the light table, the edit window and showfoto the toolbars are still
> > there.
> >
> > Caspar.
> > _______________________________________________
> > Digikam-users mailing list
> > Digikam-users at kde.org
> > https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-users
> >
> >
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Fri, 5 Oct 2007 22:44:08 +0200
> From: Caspar Maessen <cmaessen at casco.demon.nl>
> Subject: Re: [Digikam-users] Lost toolbar after building from svn.
> To: digiKam - Digital Photo Management for the masses
>         <digikam-users at kde.org>
> Message-ID: <200710052244.08432.cmaessen at casco.demon.nl>
> Content-Type: text/plain;  charset="iso-8859-1"
>
> Op vrijdag 5 oktober 2007, schreef Arnd Baecker:
>
>   > presumably you left digikam in full-screen mode,
>   > its a known issue
>   > http://mail.kde.org/pipermail/digikam-users/2007-July/003939.html
>   > Bug: http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=147771
>   >
>   > Pressing CTRL-SHIFT-F twice should bring you the menu-bar back...
> I'm aware off that issue, and tired this keystroke already.
> Selecting "Configure Toolbars" in the Settings-menu gives me a window
> without any available actions to select, and no current actions.
>
> Caspar.
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Sat, 6 Oct 2007 09:32:45 +0200 (CEST)
> From: Arnd Baecker <arnd.baecker at web.de>
> Subject: Re: [Digikam-users] Lost toolbar after building from svn.
> To: digiKam - Digital Photo Management for the masses
>         <digikam-users at kde.org>
> Message-ID:
>         <Pine.LNX.4.51.0710060930440.22387 at ptpcp8.phy.tu-dresden.de>
> Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=US-ASCII
>
> On Fri, 5 Oct 2007, Caspar Maessen wrote:
>
> > Op vrijdag 5 oktober 2007, schreef Arnd Baecker:
> >
> >   > presumably you left digikam in full-screen mode,
> >   > its a known issue
> >   > http://mail.kde.org/pipermail/digikam-users/2007-July/003939.html
> >   > Bug: http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=147771
> >   >
> >   > Pressing CTRL-SHIFT-F twice should bring you the menu-bar back...
> > I'm aware off that issue, and tired this keystroke already.
>
> Hmm (would have been nice if you had mentioned that attempt - would
> have saved me the time to dig that out again ;-)
>
> > Selecting "Configure Toolbars" in the Settings-menu gives me a window
> > without any available actions to select, and no current actions.
>
> No idea. Maybe you should remove digikams configuration file
> and start again?
> (Warning: you might loose some settings and also collections,
> if I remember correctly ....)
>
> Best, Arnd
>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> Digikam-users mailing list
> Digikam-users at kde.org
> https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-users
>
>
> End of Digikam-users Digest, Vol 29, Issue 4
> ********************************************
>


More information about the Digikam-users mailing list