[Digikam-users] Plugins gone and font alignment problem

Gilles Caulier caulier.gilles at gmail.com
Fri Mar 16 06:18:54 CET 2007


David,

Sound like a broken linux box install. Give us a screenshot and more info,
like software version and others stuff...

Gilles Caulier

2007/3/16, David Preuss <lists at nichi-doku.de>:
>
> Dear gurus,
>
> sorry for posting this again but it seems nobody looks at the last post
> anymore. After uninstalling everything, I managed to install digikam.
> Now I have new problems:
>
>
> 1. All imageplugins are gone. They are shown in the settings dialog
> under imageplugins (30 plugins found), but not in the image dialogs or
> other dialogs. Also
> I cannot find the RAW converter tool anymore in the tools dialog.
>
> 2. When I open digikam the fonts are shifting to the top from left to
> right. Looks like this:
>                           gggggghhhhhh
>                 eeeeefffff
>        ccccdddd
> aaabbb
>
> 3. Sometimes a different font is used on startup of digikam (looks like
> japanese fonttype somehow)
>
> Do you have again some helpful hint for me?
>
> Thank you very much,
>
> David
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Digikam-users mailing list
> Digikam-users at kde.org
> https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.kde.org/pipermail/digikam-users/attachments/20070316/1e850c39/attachment.html 


More information about the Digikam-users mailing list