[Digikam-devel] [Bug 195332] New: Digikam raw import leaves blank instead of showing picture

tony at beermad.org.uk tony at beermad.org.uk
Fri Jun 5 14:49:30 CEST 2009


https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=195332

           Summary: Digikam raw import leaves blank instead of showing
                    picture
           Product: digikam
           Version: 0.10.0
          Platform: Ubuntu Packages
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: general
        AssignedTo: digikam-devel at kde.org
        ReportedBy: tony at beermad.org.uk


Version:           0.10.0 (using KDE 4.2.2)
OS:                Linux
Installed from:    Ubuntu Packages

I'm using the raw import tool to import raw image files.
I select my first raw file, tweak the import settings and then click "Import".
Everything works fine. However, when I select another raw file and do the same,
instead of an image appearing for me to manipulate, the centre pane just goes
blank after the progress bar has finished moving.

Closing the editor window and clicking on the thumbnail of the second image
clears the problem and allows it to display correctly, so I assume this is
resetting something that's causing the problem. Interestingly, after doing
this, the picture appears immediately after clicking the button, so presumably
it must already be imported and ready to display.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Digikam-devel mailing list