Last AppImg crash

Leon Pollak leonp at plris.com
Sun Mar 26 09:51:24 UTC 2017


Hello.

Today's morning after my last FC25 update passed the last 5.1.0 kdevelop image 
crashes:
[leonp at leonp ~]$ ./KDevelop.AppImage
Fontconfig error: "/etc/fonts/conf.d/10-scale-bitmap-fonts.conf", line 72: 
non-double matrix element
Fontconfig error: "/etc/fonts/conf.d/10-scale-bitmap-fonts.conf", line 72: 
non-double matrix element                                                                           
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/10-scale-bitmap-fonts.conf", line 80: 
saw unknown, expected number                                                                      
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/65-0-lohit-bengali.conf", line 32: 
unknown element "langset"                                                                            
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/69-gnu-free-sans.conf", line 24: 
unknown element "langset"                                                                              
Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/69-gnu-free-serif.conf", line 24: 
unknown element "langset"                                                                             
kdevplatform.serialization: version-hint not found, seems to be an old version                                                                                                 
kdevplatform.serialization: "The data-repository at /home/leonp/.cache/
kdevduchain/kdevelop-{f7272a42-5ac2-40ac-afd5-8ac269b8340d} has to be 
cleared."                                                            
/tmp/.mount_nCC4tN/AppRun: line 35:  9613 Segmentation fault      (core 
dumped) kdevelop $@                                                                                                                       
Press any key to continue...                                                                                                                                                                                      

I checked this "file" in the /tmp directory - it does not exist.
What is going on here?

Thanks a lot for any help..
-- 
Leon


More information about the KDevelop mailing list