Following "Still, problem with recognition "

Leon Pollak kdevelop@barney.cs.uni-potsdam.de leonp at plris.com
Sun May 8 14:01:21 UTC 2011


Hello, all and Milian Wolff especially.

As yo may remember, a month ago I reported the problem with CPP files 
recognition and parsing. Here is the last mail:
-----------
On Tuesday April 5 2011, Milian Wolff wrote:
> On 04/05/11 17:23, Leon Pollak wrote:
> > For those who may come after me with the same problem:
> > The only simple running of kdebugdialog solved the issue.
> > You may kill me if you like - I do not understand the connection.
> > But the problem followed me for months and have disappeared till now.
> 
> this makes no sense at all. 
I do think so too.

> Maybe it triggered a run of kbuildsycoca4 or
> something like that? 
To run kdev-trunk I use script which runs kbuildsycoca4 each time before start 
kdevelop.

> Did you change anything in kdebugdialog? 
Yes, as you said, I turned on cpp and language.

> If so, does reverting your changes there bring back the bug?
No.
 
> bye
Thanks.
Very frustrating...:-(
I will continue to watch this and will report if it will return again.
---------------------------
To my great joy, the problem returned! Now, I switched the kdebugdialog as 
required by Milian, started the kdevelop-trunk by my script:
#!/bin/sh
export KDEDIRS=~/kdevelop/:$KDEDIRS
kbuildsycoca4
/home/leonp/kdevelop/bin/kdevelop

and received the log file. I lloked through it and id not noticed any visible 
problems especially with those files which are not parsed.

Milian, please, do I need to fill the bug report to the bugs.kde.org or it is 
worth looking at the log file previously?
--
Leon
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.kde.org/pipermail/kdevelop/attachments/20110508/037ade72/attachment.html>


More information about the KDevelop mailing list