Running executable

Werner Modenbach werner at werner.alc.de
Fri Dec 15 08:29:29 UTC 2000


On Don, 14 Dez 2000 Thomas Matelich wrote:
> Could anyone tell me what I messed up this time?  When I hit F9, I get
> /bin/sh: zac/zac: Not a directory.  This is almost a new project.  I
> just created another project and running it works.  I looked for a
> script that may be called for running the exe, but was unable to find
> it.
> 
Fi Thomas,

this seem to be a bug in kdevelop 1.3. I'v got the same problems here and I'm
waiting for a patch. The problem only occures with terminal applications.
I would like to install version 1.3 at out developer stations because the
improvements are significant. Unfortunately we have a lot of terminal
applications :(

- Werner -


-- 
--------------------------------------------------------------
                    ALC Computertechnik GmbH

        \_       \_          \_\_\_     Kaiserstr. 100
       \_\_      \_        \_           D-52134 Herzogenrath
      \_  \_     \_        \_           Germany
     \_\_\_\_    \_        \_           Fon +49 2407 95810
    \_      \_   \_        \_           Fax +49 2407 958139
   \_        \_  \_\_\_\_    \_\_\_     http://www.alc.de
   ===========================================================
   Werner Modenbach                     modenbach at alc.de
--------------------------------------------------------------

-
to unsubscribe from this list send an email to kdevelop-request at kdevelop.org with the following body:
unsubscribe »your-email-address«



More information about the KDevelop mailing list