[Digikam-devel] All kipi-plugins are gone ...

Veaceslav Munteanu slavuttici at gmail.com
Sat Mar 17 18:31:57 UTC 2012


compiled libkipi from sources, made a clean digikam build. No luck :(

On Sat, Mar 17, 2012 at 7:41 PM, Gilles Caulier <caulier.gilles at gmail.com>wrote:

> Make clean, and reinstall all including libkipi
>
> Gilles Caulier
>
> 2012/3/17 Pierre Hanser <hanser at club-internet.fr>:
> > same thing here
> >
> > Le 17/03/2012 18:18, Veaceslav Munteanu a écrit :
> >> Hello.
> >>
> >> I was working with my students on bugs when after a git pull and new
> >> build, all kipi-plugins are missing.
> >> We have the same problem on all 3 computers and it's a result of a
> >> recent commit, because i pulled this morning and everything was ok and
> >> after a hour it was broken.
> >>
> >> Can you help me?
> >>
> >> --
> >> Veaceslav
> >>
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Digikam-devel mailing list
> >> Digikam-devel at kde.org
> >> https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
> > _______________________________________________
> > Digikam-devel mailing list
> > Digikam-devel at kde.org
> > https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
> _______________________________________________
> Digikam-devel mailing list
> Digikam-devel at kde.org
> https://mail.kde.org/mailman/listinfo/digikam-devel
>



-- 
Veaceslav
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.kde.org/pipermail/digikam-devel/attachments/20120317/c38cbaef/attachment.html>


More information about the Digikam-devel mailing list