[Digikam-devel] [Bug 177934] New: image status on camera gets broken when usb device silently disconnects

Simon B├╝hler simon at aktionspotential.de
Tue Dec 16 21:26:17 GMT 2008


http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=177934

           Summary: image status on camera gets broken when usb device
                    silently disconnects
           Product: digikam
           Version: 0.10.0-beta7
          Platform: unspecified
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: NOR
         Component: general
        AssignedTo: digikam-devel at kde.org
        ReportedBy: simon at aktionspotential.de


Version:           0.10.0-beta7 (using 4.1.85 (KDE 4.1.85 (KDE 4.2 Beta2)),
Gentoo)
Compiler:          x86_64-pc-linux-gnu-gcc
OS:                Linux (x86_64) release 2.6.26-tuxonice

hi,

i connected the camera via usb and the thumbs were shown in the importer
dialog, but as the camera was on low power it shut down (i didn't noticed)

Then i started downloading the selected images and as the camera wasn't
functional each image got that not-available-sign (red traffic sign)

i closed the importer dialog, reconnected the camera and now the images which
were supposed to download but aren't , have the questionmark sign (whatever
state that is?) and are not in the state "new" anymore, although they weren't
succsessfully imported.

the images should be marked as new as long as they aren't imported successfully


-- 
Configure bugmail: http://bugs.kde.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the Digikam-devel mailing list