[Digikam-devel] Bug#491458: marked as done (digikam: Digikam (experimental) doesn't work at all)

Debian Bug Tracking System owner at bugs.debian.org
Tue Aug 19 13:56:00 CEST 2008


Your message dated Tue, 19 Aug 2008 11:17:08 +0000
with message-id <E1KVPD2-0002Mt-HN at ries.debian.org>
and subject line Bug#491458: fixed in digikam 2:0.10.0~beta2-1
has caused the Debian Bug report #491458,
regarding digikam: Digikam (experimental) doesn't work at all
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner at bugs.debian.org
immediately.)


-- 
491458: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=491458
Debian Bug Tracking System
Contact owner at bugs.debian.org with problems
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: "Adrian von Bidder" <avbidder at fortytwo.ch>
Subject: digikam: Digikam (experimental) doesn't work at all
Date: Sat, 19 Jul 2008 17:41:42 +0200
Size: 5548
Url: http://mail.kde.org/pipermail/digikam-devel/attachments/20080819/01bfe916/attachment-0002.eml 
-------------- next part --------------
An embedded message was scrubbed...
From: Mark Purcell <msp at debian.org>
Subject: Bug#491458: fixed in digikam 2:0.10.0~beta2-1
Date: Tue, 19 Aug 2008 11:17:08 +0000
Size: 5562
Url: http://mail.kde.org/pipermail/digikam-devel/attachments/20080819/01bfe916/attachment-0003.eml 


More information about the Digikam-devel mailing list